Medlemsmöte mars

av Patrik Almblad

Mars medlemsmöte hålls tisdag den 10 mars kl. 19:00. Vi kommer gå igenom Instagram, hålla en gruppdiskussion om vad medlemmarna önskar om Obscura i framtiden och vi kommer få besök av Tiina Tahvanainen.

Tiina Tahvanainen

På mars medlemsmöte har vi besök av Tiina Tahvanainen som jobbar som frilansande fotograf. Tiina har uppdrag i både Finland och i Sverige, arbetar med både konstnärligt såväl som kommersiella projekt.

Tiina har en passion för mat, vintage, resor och naturen som hon försöker hålla som en röd tråd genom de projekten hon har. Till hennes resume tillhör bland annat Stallhagen, Kodin Kuvalehti, Viking Line, Årets Skörd, NIPÅ, Elle Mat och Vin.

http://www.tiinatahvanainen.com/

EckeröLinjen, tema ”VÅR”

Sista datumet för inlämning av bilder med tema ”VÅR” till EckeröLinjen.

 • Bilderna ska vara i tema: ”VÅR”
 • Bilderna ska vara inlämnade i JPG-format och största möjliga upplösning. Lägg bilderna på en USB-sticka eller en CD-skiva och lämna in dem till styrelsen.
 • Bildernas dimensioner ska vara i 2:3 (vilket gör att bilderna kan skrivas ut i t.ex formaten 30x45cm, 40x60cm)
 • Motivet är valfritt och manipulering av bilderna är tillåten
 • Instagram

  Vi kommer gå igenom instagram på mötet, vad det är och hur man använder det.

  https://instagram.com/

  Gruppdiskussion

  Genom att prata i mindra grupper så hoppas vi att vi tillsammans kommer att kunna vaska fram alla små bra idéer. Styrelsen kommer ta med en lista med lite olika rubriker som kan diskuteras i dessa grupper. Vi får se hur mycket vi hinner gå igenom, eventuellt kan man ha flera tillfällen.

  Styrelsen sätter ihop alla idéer och går igenom dem med resten av medlemmarna under ett senare tillfälle.