Eckerölinjen – Bildinlämning

av Patrik Almblad

EckeröLinjen var väldigt nöjda med samarbetet som vi har haft med dem tidigare, det senaste som vi hade med dem var en utställning på 9 bilder med tema ”Lokal producerat”. Nu skulle de vilja ha två till utställningar och denna gång är det tema ”Jul” och ”Vinter”. Utställningen kommer att vara vid Café Kärringsund där det finns 9 stycken ramar, 7 st liggande och 2 st stående.

Tema ”Jul” är tänkt att vara uppe från mitten av november och fram tills EckeröLinjen går på dock för underhåll den 6:e januari. Sedan är det tänkt att utställningen ska bytas ut till tema ”Vinter” som ska vara från EckeröLinjen kommer tillbaka från dock runt den 13:e januari och tills vidare.

Bilderna ska vara inlämnade på en USB-sticka eller CD/DVD-skiva.
Storlek på bilderna ska vara så stora som möjligt och anpassade till 45x30cm.

Bildinlämning för tema ”Jul” kommer bli till höstmötet den 11 november.
Bildinlämning för tema ”Vinter” kommer bli till medlemsmötet den 2 december.

Jag kommer gå med bilderna för tema ”Jul” till EckeröLinjen måndag den 17:e november. Ifall ni inte har möjlighet att komma till höstmötet så kan ni kontakta mig via e-post eller GSM, så kan vi komma överens om plats för att lämna in bilder.