Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Sommarutfärd till Kallas 13.6

Nu är naturen skirt grön och sommaren har börjat. Vi har sommaruppehåll för medlemsmötena i klubblokalen men det hindrar inte att vi träffas ändå på andra ställen. Vi försöker hitta ställen där det finns mycket att fotografera, så ta med kamera; mobil, system, kompakt eller vad du har.

Kallas i Sandö på Vårdö har en stor fin trädgård med växter och damm. På Sandö finns rak fin tallskog och det är nära till sjön. Far man ut mot Simskäla färjfäste kan man gå ut på några öar vid vägbanken med typisk karg skärgårdsnatur. Har vi tur med vädret kan det bli en fin solnedgång över vattnet. Man kan även fotografera från Sandöbron som är riktigt nära Kallas.

Några bilder permalink to heading Några bilder

Det var 11 personer som deltog i utflykten. Efter fika på Kallas skärgård fotograferade vi med tema "kreativ" i trädgården. Därefter åkte några personer mot Simskälas färjfäste och fotograferade medan solen gick ner och färgade himmel och hav vackert orange.

Fotogänget i trädgården
Obscuras utflyktdeltagare i Kallas skärgårds trädgård. Foto Gunilla Jansson.
Röd blomma mot blå himmel.
Från trädgården. Foto Jennie Bergman.
Vatte nstrålar mot tät grönska. svartvit bild.
I djungeln bakom vattenstrålarna. Foto Gunilla Jansson.
Näckrosor i dammen.
Näckros. Foto Jennie Bergman.
En trätunna
Hantverk. Foto Miina Fagerlund.
Lupin på kreativt sätt.
Lupin. Foto Siv Mattsson.
Solnedgång med vattenplask
Solnedgång vid Sandö vid vägbanken. Foto Tony Degerman.