Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Sommartävling med Sudret

Årets sommartävling med Sudrets fotoklubb på Gotland ska fotas under tiden 15 juni till 15 augusti. Det betyder att vi inte godkänner äldre bilder från ditt fotoarkiv, hur bra de än passar in i temat!

Temat är "Livsglädje" som kan tolkas som om det finns livsglädje eller att den saknas.

Ett bidrag per medlem och bilden kan tas var som helst i världen. Ingen begränsning finns när det gäller kamera och framkallning. AI-genererade bilder är ej tillåtna. Vanlig bildredigering är tillåten, som justering av exponering, färger, beskärning och liknande, men inte manipulation i t.ex. Photoshop för att lägga till eller förändra originalbilden i större utsträckning än framkallningsmässig.

Maxstorlek på längsta sidan är 2000 px. Sista inlämningsdatum är 16.8 kl. 23.59. Skicka in till [email protected] , döp bilden till "sommartävling_ditt.namn_titel" utan å, ä och ö prickar t.ex. sommartavling_ake.osterberg_vagor. Behöver du hjälp med att skicka in bilderna eller beskära dem, kontakta styrelsen på [email protected] senast den 6 augusti.

Bedömningen av Obscuras bilder görs av Sudret och Obscura bedömer Sudrets bilder. Resultatet presenteras i höst.

Regler permalink to heading Regler

Tema: Livsglädje

Tävlingstid: 15.6-15.8

Fotoplats: Var som helst i världen

Antal: En bild per deltagare.

Bildredigering: Endast sedvanlig redigering av exponering, beskärning etc.. AL-genererade bilder ej tillåtna!

Inlämning: senast 16.8 kl. 23.59

Bildstorlek: Digital bild. Längsta sida max 2000 pixlar

Bildnamn: sommartavling_fornamn.efternamn_bildtitel (utan å, ä och ö-prickar)

Insändningsadress: st[email protected] , skriv "Sommartävling 2023" i ämnesraden