Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Årsutställning 2021 - Inlämning av bilder

Inlämning av bilderna för Årsutställningen 2021 börjar krypa sig närmare, och vi vill påminna medlemmarna om att till oktober medlemsmöte så ska bilderna vara inne. Det går bra och lämna in bilderna via medlemsmötet eller via e-post.

Men om man lämnar in bilderna via e-post så ska bilderna läggas upp på en molntjänst och sedan skickas en länk till bilderna till styrelsen. Detta för att inte styrelsen ska få hundratals med e-post med en bild i varje.

Tidigare information: permalink to heading Tidigare information:

Tidigare nämnd information på medlemsmöte och i medlemsbrevet som skickades ut under januari i år.- Årets tema är "Vilda Åländska Blommor".

Ny information: permalink to heading Ny information:

Ny information som delvis har tagits upp på tidigare medlemsmöten.- Bilderna kommer fotoklubben att skriva ut på Cainby på kappaskiva.

Bilderna som skickas in på e-post permalink to heading Bilderna som skickas in på e-post

Om ni önskar om att skicka in bilderna över e-post istället för att lämna in dem på medlemsmötet i oktober, använd gärna en molntjänst då. Såsom Dropbox, OneDrive eller Google Drive. Detta är för att inte styrelsen ska bli bombarderad med bilder.

Styrelsen mail: [email protected]

Var kommer utställningen att vara? permalink to heading Var kommer utställningen att vara?

Styrelsen hade planer på att eventuellt hänga upp utställningen vid ÅHS, men ännu är inte sjukhuset 100% öppet, så styrelsen beslutade om att utställningen skulle vara i Obscuras klubblokal då det är tomt på väggarna.

Det kan hända att vi kommer att flytta utställningen upp till ÅHS vid ett senare tillfälle, men det får vi se hur det går i framtiden.