Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Årsutställning 2021 - Tema

Utställningen som Obscura hade 2020, ”Our Island in Monochrome”, blev en succé på Ålands Kulturhistoriska Museum där intendenten på museet har gjort ett utmärkt arbete med att framlysa bilderna till utställningen. Men årets, 2021, utställning tänkte vi skulle ha lite mera färger.

Ihop med det första styrelsemötet på året så bestämde styrelsen att årets tema för årsutställningen skulle vara: ”Vilda Åländska Blommor”.

Var utställningen ska hänga vet vi ännu inte, då vi har kommit överens med Ålands Kulturhistoriska museum att vi kan få hänga årsutställningen hos dem vartannat år. Styrelsen håller på att titta på vilka möjligheter vi har, alternativt så kan vi hänga utställningen i de gemensamma utrymmena vi har i klubblokalen. Mer information om detta kommer upp på hemsidan under året.

Ihop med att temat är ”Vilda Åländska Blommor” så får varje medlem lämna in max tio (10) bilder, detta motiverar styrelsen med att minska risken med att vi får in bilder på samma typ av blomma.

Årets tema på Fotoklubben Obscuras årutställning är ”Vilda Åländska Blommor”.