Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Årets Bild 2020

Uppdatering: Blir uppskjutet till september

Ihop med att Fotoklubben Obscura inte har några medlemsmöten i klubblokalen, på grund av gällande restriktioner, så har styrelsen beslutat att Årets Bild skjuts upp tills vi har möjlighet att mötas igen i klubblokalen.

Då vi motiverar det beslutet med att Årets Bild skall röstas på i klubblokalen när alla medlemmar är samlade på ett ställe och där man även kan berätta om bilderna, detta är en aktivitet som föreningen gör på plats i klubblokalen.

Vi har satt ett preliminärt datum till Obscuras vårmöte, som vi även har flyttat till 11 maj 2021. Normalt har Fotoklubben Obscura sitt vårmöte under april, men som nu är flyttat till maj.

ÅRETS BILD 2020 permalink to heading ÅRETS BILD 2020

TÄVLINGSREGLER