Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Medlemsmöte - December

Blev lite sent med informationen denna månad, så jag hoppas att så många som möjligt hinner se detta innan det blir tisdag.

Styrelsen beslöt om att anordna decembermötet i klubblokalen för alla medlemmar som vill komma, och vi förstår om det är några som skulle vilja vara hemma istället för att komma ned till medlemsmötet.

Vad ska vi hitta på under medlemsmötet då?

Ålandskalender 2021 permalink to heading Ålandskalender 2021

Obscuras kalender är upptryckt och man har möjlighet och komma och hämta dem under morgondagen, det finns ett begränsat antal av kalendrarna så försök inte att köpa upp alla. Med tanke på omständigheterna så har kalendern sålts förvånansvärt bra i år.

Närvarotävling permalink to heading Närvarotävling

Närvarotävlingen anordnas under medlemsmötet, vi kan ta upp frågan under medlemsmötet om detta ska ske digitalt i efterhand om det är för få deltagare på medlemsmötet, då också informationen kom ut lite väl sent. Reglerna ser ni nedan.

Macrobilder (Sommarutställning) permalink to heading Macrobilder (Sommarutställning)

Under höstmötet så presenterades det att Obscura har fått ett uppdrag från Miljöbyrån & Ålands Kulturhistoriska museum att fotografera insekter och blommor. Dessa bilder kommer bli Ålands Kulturhistoriska museums sommarutställning 2021. Vi kommer att visa upp lite bilder och presentera mer i detalj för samtliga medlemmar om vad det är för sorts utställning.

Åland 100-år permalink to heading Åland 100-år

Åland 100-år gruppen har kommit lite närmare detaljer på hur utställningen ska anordnas, och detta kommer att presenteras under medlemsmötet. Vi kommer också att diskutera vilka sorts bilder som denna utställning ska ställas ut.

Alfrida bilder permalink to heading Alfrida bilder

Patrik tar med några bilder från Alfrida och hur elnätet såg ut dagen / dagarna efter.

Närvarotävling Regeler permalink to heading Närvarotävling Regeler

Vi fortsätter med vår nya närvarotävling för klubbmästerskap 2020-2021. Ta med en papperskopia av ett fotografi som ni själva har tagit i storlek ca 20×30 eller 20×20. Fotografierna visas sedan anonymt och de närvarande medlemmarna får rösta fram de bästa bilderna.

1:an får 5 poäng, 2:an får 4 poäng, 3:an får 3 poäng, 4:an får 2 poäng och alla övriga deltagare får 1 poäng.

Varje medlemsmöte hålls denna närvarotävling och poängen räknas ihop. Klubbmästaren koras i maj 2021.

OBS! Alla medlemmar som deltar i fotoklubbens månadsmöte får ha med sig ett fotografi som man själv har fotograferat till tävlingen.