Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Fotomässan ställs in!

Fotomässa ställs in, de medlemmar som har betalt in för resan kommer få sina pengar tillbaka, men det kommer ta ett par dagar så ha tålamod.

Detta skriver Fotomässa på deras hemsidan.

"I enlighet med nationella riktlinjer stänger Stockholmsmässan tillsvidare ned samtliga mässor och evenemang med fler än 500 deltagare. Detta mot bakgrund av Folkhälsomyndighetens rekommendation om att begränsa folksamlingar i syfte att minska risken för spridning av COVID-19. Säkerhet och hälsa fortsätter vara vår högsta prioritet och detta beslut är en försiktighetsåtgärd för att skydda vårt samhälle.

För besökare: De besökare som köpt biljetter till de event som stängs ned kommer att få pengarna tillbaka. Se respektive events hemsida för mer information om hur du går tillväga inom kort.

För utställare: Hur detta kommer påverka våra utställare och arrangörer ber vi att få återkomma med så fort som det är praktiskt möjligt. Vi arbetar nu intensivt för att kunna svara på de frågor som uppstår gällande vår verksamhet, till följd av myndigheternas rekommendation. Självfallet är det ytterst beklagligt att både besökare och utställare påverkas av det här, men för oss på Stockholmsmässan är det självklart att följa den nya rekommendationen från Folkhälsomyndigheten."

https://www.fotomassan.se/infor-ditt-besok/covid-19?sc_lang=sv-se