Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Resa till Fotomässan INSTÄLLD

Fotoklubben Obscuras resa till Fotomässan har ställs in

Fotoklubben Obscura har tänkt att göra en gemensam resa till Fotomässan, Stockholm, lördag den 28.03.2020. Obscura har bokat 15 platser på VikingLines buss som åker till Fotomässan, det är först till kvarn som gäller för dessa platser för klubbmedlemmar.

Fotomässan permalink to heading Fotomässan

Här är mötesplatsen för dig som andas fotografi och bild. Under tre dagar får du uppleva en fotofest fylld till bredden med inspiration, produktnyheter och fria seminarier. Det finns även workshops, fotoskolor och utställningar. Oavsett om du är proffs eller amatör finns här något för alla som vill prova på ny teknik och utrustning, ställa frågor till experten och bli en bättre fotograf. Har du kameran redo?

Vilka färjor permalink to heading Vilka färjor

Vi samlas vid VikingLine terminalen kl. 07:00. Färjan till Sverige åker kl. 07:30, och åker tillbaka till Mariehamn kl. 20:00. Vi kommer åka med VikingLine buss till och från fotomässan (Stockholmsmässan). Frukostbuffé ingår i priset, och serveras på morgonfärjan till Sverige.

Pris för resan: permalink to heading Pris för resan:

Resan kostar 30€ per medlem, anmälan är bindande.

I detta pris ingår följande: permalink to heading I detta pris ingår följande:

Information: permalink to heading Information:

Information kan komma och ändras, eller läggas till. Vi håller samtliga medlemmar som har anmält sig till resan informerade via e-mail.

Trädgårdsmässan permalink to heading Trädgårdsmässan

Trädgårdsmässan, Nordiska Trädgårdar, är den största och populäraste trädgårdsmässan i Norden. Här finns inspirationsutställningar och seminarier med experter, trädgårdsprofiler och inspiratörer. Som besökare kan du handla allt till trädgården, balkongen, kolonilotten och utemiljön och få med dig hem den rådgivning du behöver.

Trädgårdsmässan arrangeras i samarbete med FOR, FritidsOdlingens Riksorganisation.