Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Studiocirkel för Kamerateknik

Styrelsen har hört från några av medlemmarna att de skulle vilja ha en kurs och veta mera om hur kameratekniken fungerar för deras respektive kamera.

Styrelsen diskuterade detta i det senaste mötet och kom fram till att vi ha väldigt mycket kunskap redan i klubben. En form av studiecirkel kom upp som förslag och vi tänkte försöka göra en intressekoll på detta.

Få hjälp med kameratekniken permalink to heading Få hjälp med kameratekniken

I studiecirkeln så kan man öppet diskutera om de svårigheter eller de saker man inte kan om kamerateknik, och som man skulle vilja lära sig.

Under första mötet, som vi även har tänkte som en forma av intressekontroll, så tänkte vi att man diskuterar de ämnena som man skulle vilja lära sig eller lära sig mera utav. Det kan vara allt från hur man byter ISO-talet på kamera till hur man fotograferar en vis sak och vad man bör tänka på. Med hjälp av att man kan diskutera fritt om vad medlemmarna skulle vilja lära sig, så kan vi styra upp denna studiecirkel bättre och tillsammans hjälpa varandra att få bättre kontroll över kameratekniken.

När och vart? permalink to heading När och vart?

Första mötet har vi tänkt anordna onsdagen den 18:e september kl 18:15, vi håller mötet i klubblokalen på Dalkarbyvägen 4 i Mariehamn.

Kom ihåg och ta med respektive kamera som ni kommer att använda.

Välkomna!