Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Resultat - Närvarotävling April

Februari resultat närvarotävling permalink to heading Februari resultat närvarotävling

1:a Siv Mattsson 5 poäng

Siv Mattsson

2:a Christer Svedmark 4 poäng 3:a Gustav Franzén 3 poäng 4:a Madelene Nordberg 2 poäng

Christer Svedmark

5:e plats med 1 poäng: Miina Fagerlund, Berit Sundman

Så här ser poängen ut efter april tävling permalink to heading Så här ser poängen ut efter april tävling

Siv Mattsson 28 poäng Gustav Franzén 17 poäng Miina Fagerlund 16 poäng Madeleine Nordberg 15 poäng Berit Sundman 13 poäng Gunilla Jansson 12 poäng Susie Johansson 11 poäng Christer Svedmark 10 poäng Susann Grönlund 4 poäng Tony Degerman 4 poäng David Johansson 4 poäng Johanna Engdahl 3 poäng Jan Sundman 3 poäng Mona-Lisa H-G 2 poäng Sture Mattsson 2 poäng Marita Tikander 1 poäng Jan Andersson 1 poäng Bertil Stenlund 1 poäng Per-Erik Söderlund 1 poäng Tom Eckerman 1 poäng Mats Elfsberg 1 poäng Marie Roman 1 poäng