Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Resultat - Närvarotävling December

1:a plats - Siv Mattsson 2:a plats - Miina Fagerlund 3:e plats - Madde Nordberg 4:e plats - Berit Sundman

Siv Mattsson
Berit Sundman

Bilder kommer upp så fort som dessa kommer in, skicka vänligen in bilderna till [email protected].

Den totala poänglistan är enligt följande:

Siv Mattsson 17 poäng Miina Fagerlund 11 poäng Madeleine Nordberg 8 poäng Gustav Franzén 6 poäng Berit Sundman 6 poäng Christer Svedmark 5 poäng Susie Johansson 5 poäng Gunilla Jansson 4 poäng Tony Degerman 3 poäng David Johansson 3 poäng Johanna Engdahl 2 poäng Mona-Lisa Henriksson-Gyllendahl 2 poäng Marita Tikander 1 poäng Jan Andersson 1 poäng Bertil Stenlund 1 poäng Per-Erik Söderlund 1 poäng Tom Eckerman 1 poäng