Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Medlemsmöte oktober

MEDLEMSMÖTE  MED ÖPPET HUS

Fotoklubben Obscura inbjuder till medlemsmöte och öppet hus i klubblokalen, Dalkarbyvägen 4, i Norrböle (i samma hus som konditori Choklad) tisdagen den 9 oktober 2018 kl. 19-21.

Medlemmarna och en intresserad allmänhet är hjärtligt välkomna att vara med på mötet. Vi bjuder på fika!

INLÄMNING AV FOTON TILL ÅRSUTSTÄLLNINGEN permalink to heading INLÄMNING AV FOTON TILL ÅRSUTSTÄLLNINGEN

Medlemmar får lämna in ett digitalt foto vardera till årets utställning som har tema Jarl Hemmers dikt Spegling. Vi planerar att trycka upp dessa foton på plåt och då blir maxstorleken på fotografierna 40x60 cm. Fotografen får välja att ha en mindre storlek. Ta med ett USB-minne med fotot till mötet och lämna samtidigt önskemål om storlek. Det går även att skicka in bilderna per mail till [email protected]. Senast 14.10 behöver vi ha alla foton. Ge namn åt fotona så här: spegling2018_titel_storlek_Förnamn_Efternamn (ex: spegling 2018_morgon_40x60_Gunilla_Jansson). Om du har frågor om fotografiet eller inlämningen kan du kontakta Patrik Almblad om detta via mail [email protected].

FOTOMARATON UTSTÄLLNING OCH PRISUTDELNING permalink to heading FOTOMARATON UTSTÄLLNING OCH PRISUTDELNING

Resultatet från Fotomaraton 2018 redovisas och det blir prisutdelning för de vinnande bilderna i de fem teman som ingick i tävlingen.

NÄRVAROTÄVLING permalink to heading NÄRVAROTÄVLING

Vi fortsätter med vår nya närvarotävling för klubbmästerskap 2018-2019. Ta med en papperskopia av ett fotografi i storlek ca 20x30 eller 20x20. Fotografierna visas sedan anonymt och de närvarande medlemmarna får rösta fram de bästa bilderna.

1:an får 5 poäng, 2:an får 4 poäng, 3:an får 3 poäng, 4:an får 2 poäng och alla övriga får 1 poäng. Varje medlemsmöte hålls denna närvarotävling och poängen räknas ihop. I maj 2019 hålls säsongens sista deltävling och klubbmästaren koras.

OBS! Alla medlemmar som deltar i fotoklubbens månadsmöte får ha med sig ett fotografi till tävlingen.

INFORMATION permalink to heading INFORMATION

Klubbens ordförande Ingmar Eriksson informerar om kommande aktiviteter, bland annat besök av gästföreläsare,  årsutställningen och nytt om klubblokalen.

Hjärtligt välkomna!