Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Nyhet! Närvarotävling för klubbmästerskap.

NÄRVAROTÄVLING permalink to heading NÄRVAROTÄVLING

Närvarotävling för klubbmästerskap 2018-2019. På varje medlemsmöte får de närvarande klubbmedlemmarna tävla med pappersbilder.

Man ska ta med en papperskopia av ett fotografi i storlek 20×30 eller 20×20, eller så att minsta sidan är ca 20 cm och längsta sidan anpassas efter det. Fotografierna visas sedan anonymt och de närvarande medlemmarna får rösta fram de bästa bilderna.

1:an får 5 poäng, 2:an får 4 poäng, 3:an får 3 poäng, 4:an får 2 poäng och alla övriga får 1 poäng. Poängen räknas sedan ihop vartefter mötena hålls och tävlingen framskrider. I maj 2019 hålls säsongens sista deltävling och klubbmästaren koras.

OBS! Alla medlemmar som deltar i fotoklubbens månadsmöte får ha med sig ett fotografi till tävlingen.