Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Fotografer till Obscuras Årskalender

Hej.

Under medlemsmötet i maj så gick styrelsen igenom bilderna för 2019 års kalender, dessa följande fotografer kom med kalendern för respektive månad.

Pärm - Jan Andersson Januari - Göran Lindebäck Februari - Mats Elfsberg Mars - Siv Mattsson April - Mats Elfsberg Maj - Isabella Myllykoski Juni - Siv Mattsson Juli - Thong Tran Augusti - Jan Andersson September - Jan Andersson Oktober - Susie Johansson November - Berit Sundman December - Jan Andersson Baksida - Susann Grönlund

Kalendern kommer att tryckas i början av Juni och vi kommer anordna en utställning med bilderna som kom med i kalendern på Jomala bibliotek. Tid för utställningen kommer vid ett senare tillfälle när vi vet mera exakta tider.

Tack för samtliga medlemmar som har lämnat in bilder, utan er så kan vi inte göra detta kalendern som gör att fotoklubben blomstrar.

Nyhetsbilden tagen av, Susann Grönlund.