Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Island - En fotoresa med Andy Horner

Island - En resa genom tiderna permalink to heading Island - En resa genom tiderna

Ta chansen och åk på en fotoresa till det vackra landet Island, jag har själv varit till detta landet flera gånger då dock inte i tanke på att fotografera utan att flugfiska i den norra delen av landet. Landskapet är något som Island har unikt med vackra kustlinjer och egendomligt landskaps vyer.

Den 9-17 juni 2018 kommer Andy Horner att ordna en spännande fotoresa till Island. Gruppen är 4 dagar i det karga inlandet och 4 dagar vid sydkusten. Vi kommer att fotografera lavafält, vulkaner, glaciärer, vattenfall, stränder av svart sand och sjöfåglar (speciellt lunnefågel, som häckar då). Gruppen har tillgång till fyrhjulsdrivna fordon så man kan besöka fotografiska smultronställen som ligger bortom turiststråket. Gruppen bord i stugor och gästhem.

Island - Anmälnings information permalink to heading Island - Anmälnings information

Antal: Max 10 platser. Pris: Ca. 1900€ ink. flyg Arlanda-Reykjavik t/r, boende, transport, guidning och det mesta av maten.

Mera detaljerat program kommer inom kort.

För att ställa frågor eller att anmäla sig till resan kontaktar man sig till Andy Horner. E-post: [email protected]