Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Medlemsmöte Mars

Förra mötet hade vi ett tillfälle där medlemmarna kunde ta med sig sina egna bilder för en bildanalys, och tillsammans med hjälp av Marcus Boman diskuterade vi bilderna. Det skapade intressanta diskussioner både om hur bilderna vad tagna och kameratekniker. Vi provar även detta medlemsmöte att fortsätta med detta, men denna gång så tar vi "Nattbilder". Med hjälp av Ingmar Eriksson så diskuterar vi bilderna i sig och kamerateknik runt om kring att ta bilder när det finns lite mindre ljus i omgivningen. Om vi får tid över så försöker vi gå igenom Obscuras flickr konto för de som inte har sätt de bilderna som finns där. Vi syns tisdagen den 14:e mars, kl 19:00 i klubblokalen.

Bildanalys - Tema: Nattbilder Bildvisning - Fotoklubben Obscura Flickr konto

Lite regler för bildanalys permalink to heading Lite regler för bildanalys

Det behöver inte vara enbart bilder tagna på stjärnhimmeln, bilder som är tagna under natten på ett eller annat sätt är godkända. Nu var det så att jag har enbart tillgång till bilder på stjärnhimlar :)

Maria Palme

FLICKR – FOTOKLUBBEN OBSCURA permalink to heading FLICKR – FOTOKLUBBEN OBSCURA

Finns det lite tid över så kommer vi visa lite bilder från vårat flickr konto, som obscura har och som våra medlemmar kan lägga upp bilder till.