Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Medlemsmöte februari

Hej.

Blev lite sent inlägg detta inför mötet, men bättre sent än aldrig. Medlemsbreven för januari skall vara på väg ut till samtliga av våra medlemmar. Jag hade råkat att glömma skriva reglerna för bildanalys tillfället på mötet, så dela gärna med er till de som kanske inte har möjlig att läsa hemsidan, Tack.

Bildanalys - Tema: Porträtt Andy Horner - Folkhögskolan / Svalbard resa Bildvisning - Fotoklubben Obscura Flickr konto

Till medlemsmötet nu i februari har vi tänkt att blanda in lite bildanalys på dessa möten. Vi har tänkt att första tillfället med detta skall vara inriktat till tema "Porträtt". Så ta gärna med era porträtt bilder som nu skulle vilja ha lite analys på. Vi börjar med att medlemmarna får ta med sig max en (1) bild per medlem, sen får vi göra en utvärdering på hur lång tid det här tar och till nästa möte så kanske vi kan ta med flera bilder.

Lite regler för bildanalys permalink to heading Lite regler för bildanalys

Hund

Andy Horner permalink to heading Andy Horner

Andy Horner kommer på besök och berättar lite om de fotografiska utbildningar som finns på Folkhögskolan. Andy berättade även att det finns några platser kvar till Svalbard, den 15 - 23 augusti i år för de som är intresserade. Han kommer även visa lite bilder därifrån.

Flickr - Fotoklubben Obscura permalink to heading Flickr - Fotoklubben Obscura

Finns det lite tid över så kommer vi visa lite bilder från vårat flickr konto, som obscura har och som våra medlemmar kan lägga upp bilder till.

Välkommen till februaris medlemsmöte tisdagen den 14:e kl 19:00 i Obscuras klubblokalen.