Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Medlemsmöte December

Nu är det snart dags för det sista medlemsmötet för år 2016.

Medlemsmötet kommer att hållas i vår klubblokal på Fabriksgatan 4 i Mariehamn. Det kommer bjudas på kaffe och lite juligheter.

Under medlemsmötet så kommer medlemmarna få möjligheten att visa upp sina egna bilder. Vi vill gärna visa upp alla bilder, men beroende på hur många som tar med så kanske vi inte kommer igenom alla bilder. Så för att det ska vara rättvist för alla så dela gärna upp era bilder i mappar, max 20 stycken per mapp. När vi har tittat igenom en fotograf mapp så kan vi gå vidare till nästa fotograf, för att sedan cirkulera alla som har med bilder.

Plats: Obscuras klubblokal, Fabriksgatan 4 Tid: 19:00 - ca 21:00

Välkomna!