Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Fotomaraton - TEMAN är nu släppta

Fotoklubben Obscura Fotomaraton – 5 timmar permalink to heading Fotoklubben Obscura Fotomaraton – 5 timmar

**

Nu kör vi igång årets fotomaraton!

**

**

- FAQ - permalink to heading - FAQ -

**Behöver man anmäla sig innan? Men behöver inte föranmäla sig om man ska vara med i detta fotomaraton, men bilderna ska vara inlämnade senast 20:30. Bilder som lämnas in efter 20:30 kommer att diskvalificeras.

Måste bilderna vara tagna i Mariehamn? Nej, bilderna behöver inte vara tagna inom Mariehamns kommungräns. Men vi ser helst att bilderna är tagna inom Ålands gränser.

Om jag har frågor eller undrar något vem ska jag vända mig till? Det går bra att ringa till ordförande, Patrik Almblad 0457 34 35 364

**

NU ÄR ALLA TEMAN SLÄPPTA - SE NEDAN FÖR DETALJER

**

TEMAN permalink to heading TEMAN

Information permalink to heading Information

Vem: Tävlingen är för allmänheten och det är fritt för vem som helst och anmäla sig.

Tid: Fotomaraton hålls mellan kl. 15:00 – kl 20:00, fredag den 2:a september 2016.

Inlämning: Inlämning sker vid Fotoklubben Obscuras klubblokal, mellan kl 19:30 – 20:30, vid Fabriksgatan 4.

Bildinlämning kan också ske via e-post, skicka bilderna till [email protected].

Om ni har tagit bilder med mobilkameran, kom ihåg att vi ska ha möjlighet att ta ut dessa bilder. Det betyder ta med kablar till mobilen, eller så kan ni skicka bilderna via e-post till Fotoklubben Obscura på ovannämnda e-post.

Vid inlämning av bilder via e-post behövs följande: permalink to heading Vid inlämning av bilder via e-post behövs följande:

Rubrik på e-post: Konstrundan 2016 Fotomaraton - "Ert namn" Namn: Förnamn och Efternamn E-post: Mobilnr: Namnge bilderna till: "tema_1_förnamn_efternamn.JPG" "tema_2_förnamn_efternamn.JPG" "tema_3_förnamn_efternamn.JPG" "tema_4_förnamn_efternamn.JPG" "tema_5_förnamn_efternamn.JPG"

Hur: För att vara med i detta fotomaraton räcker det med att man skickar in bilderna i tid och namnger dem rätt, som ovannämnda. För att vi ska kunna kontakta er om ni har kommit med i topp 3 i något av följande teman ber vi er att fylla i e-post och GSM nummer.

Vi kommer lämna ut teman vid start kl 15:00 på KulturFabriken samt lägga ut det på hemsidan samma klockslag.

Tema: Tävlingen består av fem ( 5 ) stycken teman som ska fotograferas under fem ( 5 ) timmar. Dessa teman hålls hemliga tills starten på fredag den 2:a september kl 15:00. Alla teman lämnas ut samtidigt via hemsidan, facebook och på plats i KulturFabriken. Det är enbart ordförande Patrik Almblad som vet vilka teman som är med i fotomaratonet.

Resultat: Bildjuryns resultat och priser presenteras under september månad.

Tävlingsvinnarna blir kontaktade via telefon eller mail.

Regler och villkor permalink to heading Regler och villkor

Föregående fotomaraton permalink to heading Föregående fotomaraton

Förra året anordnade Fotoklubben Obscura också ett fotomaraton i samband med Konstrundan, deltagande tyckte att det var en rolig aktivitet som satt fantasin på rullning. Detta är inget man behöver göra själv utan gå gärna två och två och diskutera och kom på nya idéer.