Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Möjligheternas Torg - Att duga

Även i år har Fotoklubben Obscura tänkt att vara med i Möjligheternas Torg som kommer att hållas den sista lördagen i augusti, den 27:e kl 11:00 - 15:00. För enkelhetens skull och för att försöka hålla oss alla föreningar under samma tema så kommer även Fotoklubben Obscura att hålla utställning inom temat "Att duga".

Fotoutställningen kommer att visas i ett tält på torget och vi hoppas att våra medlemmar lämnar in bilder som tolkar årets tema. Vi kommer inte få tillgång till Röda Korsets tält detta år, utan vi kommer få tillgång till ett mindre tält 3x3 meter cirka.

Vi vill gärna ha hjälp med att vakta tältet, kontakta styrelsen om ni är villiga att hjälpa till.

Möjligheternas Torg är ett evenemang som hålls på ca 20 orter runtom i Finland och förra året var det cirka 30 olika föreningar som samsades om utrymmet på torget i Mariehamn! Evenemanget ger också en möjlighet för alla att hitta en väg in i föreningslivet och själv skapa sig en meningsfull fritid

Vi syns på torget lördagen den 27.08.2016 kl. 11:00 – 15:00. permalink to heading Vi syns på torget lördagen den 27.08.2016 kl. 11:00 – 15:00.

REGLER & TIDER permalink to heading REGLER & TIDER