Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Vårutflykten den 28 maj

Årets fotoutflykt går av stapeln lördag 28 maj och turen går till Lumparland som får besök av oss.

Samling sker kl 10:00 vid klubblokalen. Därefter åker vi ut till Lumparlands-Puttes kvarnsåg där ”Putte” Tore Karlsson tar emot och berättar om kvarnsågen som de uppförde enligt gammal förlaga. Efter att vi hört Putte berätta om kvarnen och vi fotograferat färdigt tar vi oss vidare för lunch vid 12-tiden. Efter lunch åker vi till Nybonds i Krogstad vilket är en gård som förvaltas av en stiftelse och bedrivs som gårdsmuseum. Ett museum där tiden lär stått stilla.

Lunch består av fisksoppa

Anmälan: Vänligen anmäl er och meddela ifall ni vill samåka samt eventuella allergier genom att sända ett mail till [email protected]

Välkomna!

Vid frågor ring Martin Nilsson 040-7743545