Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

SOMMARTÄVLING MED SUDRETS FOTOKLUBB 2016

Denna aktivitet tycker vi är en av höjdpunkterna under året och att få möjligheten att samarbeta med en annan fotoklubb. Det skapar en intressant inblick i hur olika fotografer tolkar ett och samma tema mellan klubbarna. Denna sommaraktivitet startades förra året, 2015, och kommer även i år vara under tiden då Fotoklubben Obscura har sitt sommaruppehåll. Årets tema har bestämts av Sudrets Fotoklubb, och temat för i år är följande "Jorden runt på en ö".

Temat för sommartävlingen med Sudrets Fotoklubb 2016 är: "Jorden runt på en ö"

Insperation för temat har Sudrets Fotoklubb tagit ifrån Destination Gotlands reklam video, denna finns att se på YouTube. Temat är tänkt att man ska försöka se sina hemtrakter på en annan vinkel, och försöka fotografera på ett sådant sätt att det ser ut som det skulle vara någon annan plats i världen.

Länk till filmen: https://www.youtube.com/watch?v=NqxAtsOsn1g

Sudrets Fotoklubb hemsida http://www.sudretsfotoklubb.se/

Klubbarna kommer att ha en varsin tävling, men med samma tema och regler. Från Obscuras sida kommer vi också att samla ihop en jury som kommer att bedöma de bilder som skickas in från den gotländska fotoklubbens medlemmar. Om du är intresserad att vara med och bedöma deras bilder, hör jättegärna av dig till Obscuras styrelse.

Tävlingsregler & Tider permalink to heading Tävlingsregler & Tider

**- Tema: "Jorden runt på en ö"