Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Medlemsmöte april - Vårmöte

Vi håller april månadsmöte och tillika Vårmöte, med stadgeenliga ärenden, tisdagen den 12 april kl 19:00.

Årskalendern 2017 permalink to heading Årskalendern 2017

April månadsmöte är sista dagen för att lämna in bilder till Årskalendern 2017, så välj ut upp till 30 av era bilder från Åland, som ni tycker att skulle passa i kalendern för de 12 månaderna.

Lägg sedan dessa på en USB-sticka eller CD/DVD och ta med dem till mötet. Kom ihåg att det skall vara en originalbild och i JPG- / tiff-format. Helst 300 dpi och kom ihåg att bra kvalitet behövs för tryckning.

Ni lämna in högst 25 bilder per person och tänk gärna på årstiderna då ni väljer ut bilderna. En jury kommer sedan att välja ut kalenderbilderna och juryn förbehåller sig rätten att beskära valda bilder om så behövs.

Fotografer som får med bilder i kalendern erhåller fem (5) stycken gratisexemplar och äran. Som ni vet sedan tidigare, är det pengarna som vi inbringar på Årskalendern som ger oss möjlighet att hålla oss med en klubblokal – så vi hoppas få se många fina bilder inlämnade.

Bildvisning - Medlemmarnas egna bilder permalink to heading Bildvisning - Medlemmarnas egna bilder

Efter vi har tagit upp de stadgeenliga ärendena, avslutar vi kvällen med att medlemmarna får chansen att visa sina egna bilder. Försök håll bilderna till cirka 40 - 50 stycken så flera kan få möjligheten att visa upp bilderna.

Utdelning av år 2016 Medlemskort permalink to heading Utdelning av år 2016 Medlemskort

Vi kommer dela ut de nya medlemskorten för 2016, det har tillkommit några nya företag som vi har fått ett samarbete med, och det har försvunnit några andra.

Välkomna till medlemsmötet i april!