Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Fotomaraton - Regler och Teman

Fotoklubben Obscura Fotomaraton – 5 timmar permalink to heading Fotoklubben Obscura Fotomaraton – 5 timmar

TEMAN permalink to heading TEMAN

Information permalink to heading Information

Vem: Tävlingen är för allmänheten och det är fritt för vem som helst och anmäla sig.

Tid: Fotomaraton hålls mellan kl. 15:00 – kl 20:00, fredag den 4:e september 2015.

Inlämning: Inlämning sker vid Fotoklubben Obscuras klubblokal, mellan kl 19:30 – 20:30.

Bildinlämning kan också ske via e-post, skicka bilderna till [email protected].

Om ni har tagit bilder med mobilkameran, kom ihåg att vi ska ha möjlighet att ta ut dessa bilder. Det betyder ta med kablar till mobilen, eller så kan ni skicka bilderna via e-post till Fotoklubben Obscura på ovannämnda e-post.

Vid inlämning av bilder via e-post behövs följande: permalink to heading Vid inlämning av bilder via e-post behövs följande:

Rubrik på e-post: Konstrundan 2015 Fotomaraton - "Ert namn" Namn: Förnamn och Efternamn E-post: Mobilnr: Namnge bilderna till: "tema_1_förnamn_efternamn.JPG" "tema_2_förnamn_efternamn.JPG" "tema_3_förnamn_efternamn.JPG" "tema_4_förnamn_efternamn.JPG" "tema_5_förnamn_efternamn.JPG"

Hur: För att vara med i detta fotomaraton räcker det med att man skickar in bilderna i tid och namnger dem rätt, som ovannämnda. För att vi ska kunna kontakta er om ni har kommit med i topp 3 i något av följande teman ber vi er att fylla i e-post och GSM nummer.

Vi kommer lämna ut teman vid start kl 15:00 på KulturFabriken samt lägga ut det på hemsidan samma klockslag.

Tema: Tävlingen består av fem ( 5 ) stycken teman som ska fotograferas under fem ( 5 ) timmar. Dessa teman hålls hemliga tills starten på fredag den 4:e september kl 15:00. Alla teman lämnas ut samtidigt via hemsidan, facebook och på plats i KulturFabriken.

Regler och villkor permalink to heading Regler och villkor