Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

KulturFabrikens gemensamma utställning - "Godis"

I arbetsgruppen för KulturFabriken har under en längre period diskuterat att vi som ligger under KulturFabrikens tak ska göra saker och ting gemensamt. För några månader sedan tog vi upp förslaget att vi skulle ha en gemensam utställning (Ålands Slöjd & Hantverk, Konstföreningen, Bild & Formskolan och Fotoklubben Obscura) och förra mötet kom vi fram till ett tema. Utställningen är också till för att skapa marknadsföring för att visa vilka föreningar som ligger under KulturFabriken och att det finns för allmänheten.

Tema för KulturFabrikens utställning är, "Godis".

Utställningen finns att beskåda i KulturFabriken, öppen mellan kl 09:00 - 15:00 på vardagar.

Utställningen hänger fram till och med den 11:e november 2015.

Inlämningsregler permalink to heading Inlämningsregler