Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Utställning WATER vernissage

permalink to heading

UTSTÄLLNING WATER av Susanna Eklund

Ett projekt med vatten i fokus 2014 - 15

Jag har i detta projekt valt att fotografera vatten i olika former och skepnader. Vatten är något som fascinerat mig och människor jorden runt i alla tider. Ca 70 % av människokroppen består av vatten liksom jordklotets yta.

Det är så häftigt att se hur vattnet kan ändra struktur och form beroende på olika temperaturer,vind med flera omständigheter. Frusna vattenpölar på en strandklippa kan tex ha olika struktur o form fast de är intill varandra vid samma tillfälle

Vernissage hålls den tisdagen den 19:e maj, kl 18:00 - 20:00 på Mariehamns stadsbibliotek.

Utställningen hänger från och med den 19:e maj 2015 till och med den 1:a Juni 2015.