Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Medlemsmöte mars

Mars medlemsmöte hålls tisdag den 10 mars kl. 19:00. Vi kommer gå igenom Instagram, hålla en gruppdiskussion om vad medlemmarna önskar om Obscura i framtiden och vi kommer få besök av Tiina Tahvanainen.

Tiina Tahvanainen permalink to heading Tiina Tahvanainen

På mars medlemsmöte har vi besök av Tiina Tahvanainen som jobbar som frilansande fotograf. Tiina har uppdrag i både Finland och i Sverige, arbetar med både konstnärligt såväl som kommersiella projekt.

Tiina har en passion för mat, vintage, resor och naturen som hon försöker hålla som en röd tråd genom de projekten hon har. Till hennes resume tillhör bland annat Stallhagen, Kodin Kuvalehti, Viking Line, Årets Skörd, NIPÅ, Elle Mat och Vin.

http://www.tiinatahvanainen.com/

EckeröLinjen, tema "VÅR" permalink to heading EckeröLinjen, tema "VÅR"

Sista datumet för inlämning av bilder med tema "VÅR" till EckeröLinjen.- Bilderna ska vara i tema: "VÅR"

Instagram permalink to heading Instagram

Vi kommer gå igenom instagram på mötet, vad det är och hur man använder det.

https://instagram.com/

Gruppdiskussion permalink to heading Gruppdiskussion

Genom att prata i mindra grupper så hoppas vi att vi tillsammans kommer att kunna vaska fram alla små bra idéer. Styrelsen kommer ta med en lista med lite olika rubriker som kan diskuteras i dessa grupper. Vi får se hur mycket vi hinner gå igenom, eventuellt kan man ha flera tillfällen.

Styrelsen sätter ihop alla idéer och går igenom dem med resten av medlemmarna under ett senare tillfälle.