Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

April medlemsmöte - Vårmöte

Vi håller april månadsmöte och tillika Vårmöte, med stadgeenliga ärenden, tisdagen den 14 april kl 19:00.

Årskalendern 2016 permalink to heading Årskalendern 2016

April månadsmöte är sista dagen för att lämna in bilder till Årskalendern 2016, så välj ut upp till 30 av era bilder från Åland, som ni tycker att skulle passa i kalendern för de 12 månaderna.

Lägg sedan dessa på en USB-sticka eller CD/DVD och ta med dem till mötet. Kom ihåg att det skall vara en originalbild och i JPG- / tiff-format. Helst 300 dpi och kom ihåg att bra kvalitet behövs för tryckning.

Ni lämna in högst 30 bilder per person och tänk gärna på årstiderna då ni väljer ut bilderna. En jury kommer sedan att välja ut kalenderbilderna och juryn förbehåller sig rätten att beskära valda bilder om så behövs.

Fotografer som får med bilder i kalendern erhåller fem (5) stycken gratisexemplar och äran. Som ni vet sedan tidigare, är det pengarna som vi inbringar på Årskalendern som ger oss möjlighet att hålla oss med en klubblokal – så vi hoppas få se många fina bilder inlämnade.

Gruppdiskussion permalink to heading Gruppdiskussion

Gruppdiskussionen som vi hade tänkt ha till medlemsmötet i mars var vi tyvärr tvungna att flytta, på grund av tidsbrist. Vi har tänkt ha det under medlemsmötet i april istället.

Vi kommer dela in de medlemmar som kommer till vårmötet i mindre grupper och diskutera vissa rubriker, men även fri diskussion i gruppen. En person i från styrelsen kommer vara med i varje grupp och agera som sekreterare för att sedan sammanställa noteringarna under ett senare medlemsmöte.

Eckerö Jakt- och Fiskemuseet permalink to heading Eckerö Jakt- och Fiskemuseet

I slutet på 2014 fick vi en förfrågan av Eckerö Jakt- och Fiskemuseum att ha en utställning i deras utrymmen sommaren 2015. Utställningen är tänkt att hänga mellan maj - augusti/september, cirka 24 - 28 bilder. Temat är Jakt, Fiske och Natur. De vill helst ha Jakt och Fiske med tanke på kopplingen till museet.

Välkomna till vårmötet den 14 april kl. 19:00.