Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Jul Kul - inbjudan till försäljning

Julkul kommer var väldigt omtyckt av både besökare och försäljare, och därför kommer evenemanget att anordnas även detta år. Evenemanget kommer att hållas 09.12.2014 - 11.12.2014 klockan 18-21 och kommer att bjuda på försäljning, pyssel för barn, musik etc. Om ni eller någon ni känner vill hyra ett eget bord under Julkul så kontakta i så fall [email protected] eller anmäl er på www.kulturfabriken.ax/julkul-i-kulturfabriken

Försäljning i Obscuras klubblokal permalink to heading Försäljning i Obscuras klubblokal

Fotoklubben Obscura kommer att hålla sin lokal öppen under dessa dagar och vi kommer att göra det möjligt för våra medlemmar att sälja sina fotoalster där.

Om du är intresserad av att sälja t.ex. dina egenproducerade fototavlor, vykort eller böcker - skicka då ett mail till [email protected] så får ni mer information om tider och upplägg. Obscura kommer inte att ta betalt för att medlemmarna säljer sina fotografier, men de som säljer kommer själva att behöva hjälpa till med försäljningen - så ett fösäljningsschema kommer att skapas baserat på hur många som är intresserade.