Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Medlemsmöte Oktober

"När jag vänder mig om..." permalink to heading "När jag vänder mig om..."

Under medlemsmötet i oktober gå igenom resultaten för sommartävlingen med temat "När jag vänder mig om". Vi kommer att se på samtliga bilder som har blivit inlämnande ifrån Fotoklubben Obscuras medlemmar, men även de bilder som Sudrets Fotoklubb medlemmar har lämnat in.

De vinnande bilderna kommer presenteras som Sudrets Fotoklubb har valt, även de som bildjuryn från Fotoklubben Obscura har valt.

Sudrets Fotoklubb

Mariehamns stad permalink to heading Mariehamns stad

Mariehamns stad kommer på besök till medlemsmötet, som vi har haft ett samarbete med i längre ett år. De kommer visa en presentation om var och hur de använder de bilder som de har köpt från Fotoklubben. De kommer även berätta om vilka bilder de gärna skulle vilja få in till bildbanken. De ställer gärna upp på frågor, så om det är något som ni undrar över angående samarbetet, bildhanteringen, hur de väljer bilder, m.fl så kom på mötet och ställ frågor.

Mariehamns stad

AFK tävling. Tema "människa" & "natur" permalink to heading AFK tävling. Tema "människa" & "natur"

Vi kommer att gå igenom alla tävlingsresultaten från AFK tävlingen med tema "Människa" och "Natur". I år fick Fotoklubben Obscura flera placeringar än i fjol när tävlingen ordnades av Knäppisarna i samband med deras 10-års jubileum.

Vi syns i KulturFabriken tisdag den 14 oktober, kl. 19:00