Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Sommarutflykt - Kvarnbo gästhem

Under de senaste åren har vi siktat utanför Åland när det gäller våra medlemsresor, t.ex då Uppsala och Stockholm. I år har vi tittat lite närmre och resan kommer avgå till Kvarnbo gästhem den 17.05.2014 kl 10:00

I Kvarnbo kommer vi få tillgång till kyrkan och Kvarnbo gästhems gamla verkstad. Detta står på deras hemsida, "På gården finns en murad verkstad från 1930-talet utrustad med alla ursprungliga remdrivna maskiner, vissa daterade till år 1895. Samtliga maskiner är fullt fungerande och används än idag. Verkstaden innefattar även en smedja, samt diverse motorcyklar och maskiner. "- http://www.kvarnbogasthem.com

Vi kommer även att ha tillgång till Vikingamarknaden (som kommer ha ett gästabud under vårt besök) och inte minst, den vackra naturen omkring anläggningen.

Under dagen kommer vi att äta lunch på Johannas hembageri.

Samåkning kan ordnas beroende på var man bor, detta kollar vi upp innan resan.

Vi tar emot anmälningar för fullt, anmälningar skickas till [email protected], eller ring till Patrik Almblad 0457 - 34 35 364. Säg gärna till om ni kan tänka er att köra bil ut till Saltvik eller om ni vill samåka t.ex. från klubblokalen.