Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Medlemsmöte i april - Vårmöte

Vi håller april månadsmöte och tillika Vårmöte, med stadgeenliga ärenden, den 8 april kl 19:00.

Presentation permalink to heading Presentation

Under mötet har vi det stora nöjet att kunna presentera Manne Widung från April Kommunikation, som kommer till oss och berättar om sin erfarenhet kring foto och att använda foto som imagebärare i marknadsföring. Han har jobbat i 6 år på en byrå som heter Adamsson Appelfeldt vilka har haft kunder såsom Lexington, Henri Lloyd, SvFF, Bravo och ProViva.

Årskalendern 2015 permalink to heading Årskalendern 2015

April månadsmöte är sista dagen för att lämna in bilder till Årskalendern 2015, så välj ut upp till 50 av era bilder från Åland, som ni tycker att skulle passa i kalendern. Lägg sedan dessa på en USB-sticka eller CD/DVD och ta med dem till mötet. Kom ihåg att det skall vara en originalbild och helst i tiff-format. Det går förstås även bra med JPG, men då ska bilden ha en upplösning på minst 300 dpi. Bra kvalitet behövs för tryckning.

Som vanligt får ni lämna in högst 50 bilder per person och tänk gärna på årstiderna då ni väljer ut bilderna. En jury kommer sedan att välja ut kalenderbilderna och juryn förbehåller sig rätten att beskära valda bilder om så behövs.

Fotografer som får med bilder i kalendern erhåller 5st gratisexemplar och äran. Som ni vet sedan tidigare, är det pengarna som vi inbringar på Årskalendern som ger oss möjlighet att hålla oss med en klubblokal - så vi hoppas få se många fina bilder inlämnade

Välkomna!