Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Medlemsmöte den 11 mars

Medlemsmötet i mars hålls den 11 mars kl 19.00. Under mötet kommer vi  att få besök av den väldigt aktiva fotografen Anna Purtsi.

Snyggare porträttering med Anna Purtsi permalink to heading Snyggare porträttering med Anna Purtsi

Vi kommer att få möta Anna Purtsi som besöker oss för att föreläsa och inspirera oss under rubriken "snyggare porträttering". Anna kommer att tala om porträttering, vad man ska tänka på vid sådana fototillfällen och kanske lite om mötet med människor.

Anna hoppas att klubbens medlemmar vill skicka in bilder till henne före själva föreläsningen, så att hon kan ge bildkritik på dessa och använda dem som exempel under sin presentation. Om du vill få bildkritik på dina bilder så skicka in dem till Anna [email protected]. Storleken på bilderna bör vara ca. 10 x 15 cm i 300 dpi. Hon kan förstås inte garantera att hon hinner eller kan ge bildkritik på alla bilder, men vi hoppas i alla fall att vi får se några medlemmarnas alster.

Resultatet från gruppdiskussionerna permalink to heading Resultatet från gruppdiskussionerna

Styrelsen kommer också att gå igenom de idéer och förslag som togs upp i gruppdiskussionerna under månadsmötet. Tack till alla er medlemmar som deltog så aktivt, många bra synpunkter kom fram - ni är alltid välkomna att skicka era idéer till styrelsen!

Välkomna!

PS! Ni kommer väl ihåg att betala medlemsavgiften för 2014?