Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Månadsmöte den 11 februari

Den 11 februari klockan 19:00 är det dags för månadsmöte igen och den här gången kommer vi att hålla årets första öppna bildvisningstillfälle. Under bildvisningen är det fritt för medlemmarna att ta med sina egna bilder och visa upp dem för de andra i klubben. Det har visat sig vara populärt att få visa upp sina bilder, och som vanlig gäller förstås att ju fler som visar bilder desto roligare och flera diskussioner kommer det att vara. Det finns inga "fel sorts" bilder, utan alla är hjärtligt välkomna visa upp sina bilder!

Gruppdiskussion

På första medlemsträffen i år berättade styrelsen om sina visioner. Nu får ni sitta i grupper och berätta och sammanställa era visioner för 2014! Genom att prata i mindra grupper så hoppas vi att vi tillsammans kommer att kunna vaska fram alla små bra idéer vilka kommer att göra 2014 till ett väldigt intressant år.

Välkomna allihop!