Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Första medlemsmötet 2014 – Årets bild 2013

Årets första medlemsmöte anordnas den 14 januari kl 19.00 och som vanligt kommer vi att påbörja det nya året med att sammanfatta det föregående årets fotografering genom klubbtävlingen "Årets Bild 2013".

Reglerna är som vanligt att varje medlem får ta med en eller två färdiga papperskopior i storleken 20 x 25 (minst) eller 30x45 (största storleken); färg eller svart/vit, det får man själv välja. Bilden skall vara fotograferad under året 2013! Mötet väljer sedan Årets Bild genom att medlemmarna röstar på sin favorit. Förutom äran tillfaller vinnaren en pokal och en summa pengar, samt namnet ingraverat i vandringspokalen. Andra och tredje pristagare får tröstpris.

Förutom tävlingen kommer styrelsen också att presentera Årets Fotograf vilken kommer att få hålla en egen utställning i höst.

Nu drar vi igång fotoåret 2014, välkomna!