Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Medlemsmöte i mars

Tiden flyger fram och nu börjar vi snart tro på att vintern kanske har ett slut ändå, men vi hoppas att klubbens medlemmar har hunnit fotografera mycket även under de mörka månader vi har bakom oss.

Till julfesten ifjol var det fritt för medlemmarna att ta med sig sina egna bilder och visa upp dem under festens gång. Eftersom det var så roligt och inspirerande att se era bilder hoppas vi att ni återigen är intresserade av att ta med er bilder och visa upp dessa under månadsmötet i mars - antingen i pappersformat eller i digital form. Så lägg era bilder på en minnessticka, ta med dem till mötet, visa upp dem och dela med er av er syn på foto till oss andra.

Vi träffas på klubblokalen 12.03.2013 klockan 19.00 - hoppas vi ses!