Gå till innehållet
Fotoklubben Obscura FOTOKLUBBEN OBSCURA Sök
Meny

Obscuras verksamhet under sommaren

Under sommaren kommer flertalet klubbmedlemmar att jobba hårt med att arrangera höstens fotofestival, ge ut Ålandskalendern och hoppeligen också hinna fotografera lite grann. Därför kommer vi inte att hålla medlemsmöten under sommaren utan återupptar dem under hösten.

Däremot finns vill vi gärna uppmuntra er till att vara aktiva fotografer i sommar genom att påminna om följande tävlingar och aktiviteter:

Fotofestivalens utställning och bildspel anmälning till utställning och bildspels bilder inlämnas senast den 11.9.2012
Fotofestivalens fototävling (tema "Gemenskap")  inlämning senast den 1.9.2012 Fotoklubbarnas fototävling Natur/tema (det avgörande ögonblicket) inlämning senast den 15.8.2012 Fotoklubben Obscuras årsutställning på temat "Vattenliv",  inlämning senast den 11.9.2012

Om ni vill göra reklam för Fotofestivalen eller om ni känner någon som vill ha information, så kan ni såklart visa dem till Obscuras hemsida. Man kan också få planscher och broschyrer från klubben som man kan placera ut, på de kaféer, butiker och liknande som tillåter det. Ifall ni vill ha sådant marknadsföringsmaterial är det bara att höra av sig till Obscuras styrelse.

Gruppmöten i ämnena Bildanalys och Bildbehandling kommer att hållas som vanligt under sommaren, det vill säga den första onsdagen varje månad kl19-21.