fotomaraton 2018

Fotomaraton 2018 redovisningsdatum

av Gunilla Jansson

Lördagen den 25.8.2018 anordnade fotoklubben Obscura fotomaraton för allmänheten. Det pågick samtidigt som Möjligheternas torg kl 11-15 och man skulle fota fem teman under den tiden.  För den som inte kunde delta genom att komma till Mariehamn fanns möjlighet att delta via nätet och fotografera där man befann sig denna dag.

Nu börjar arbetet med att bedöma bilderna och välja ut 1:a, 2:a och tredje pris i varje tema. När det är klart kommer resultatet av tävlingen att offentliggöras under fotoklubben Obscuras medlemsmöte den 9 oktober kl. 19. Fotograferna med släkt och vänner och andra som är intresserade är välkomna att titta på de utställda bilderna och delta i prisceremonin. En särskild inbjudan kommer att gå ut till fotograferna.

Teman:

Tema 1: ENSTAKA
Tema 2: FRUKT
Tema 3: MITT
Tema 4: LJUS
Tema 5: NÄRA