Möjligheternas Torg – Samhörighet

av Patrik Almblad

Möjligheternas Torg går av stapeln lördagen den 29.08.2015 kl. 11:00 – 15:00. Fotoklubben kommer under detta år att närvara på torget och håller där en utställning av klubbmedlemmarnas fotografier. Eftersom temat på evenemanget kommer att vara ”Samhörighet”, kommer också utställningen att följa detsamma.

Fotoutställningen kommer att visas i ett tält på torget och vi hoppas att våra medlemmar lämnar in bilder som tolkar årets tema.

Möjligheternas Torg är ett evenemang som hålls på ca 20 orter runtom i Finland och förra året var det cirka 30 olika föreningar som samsades om utrymmet på torget i Mariehamn! Evenemanget ger också en möjlighet för alla att hitta en väg in i föreningslivet och själv skapa sig en meningsfull fritid.

Vi syns på torget lördagen den 29.08.2015 kl. 11:00 – 15:00.