Sommartävling

av Admin

Nu är vårterminen slut och sommaren börjar sakta men säkert göra sitt intåg. Därför vill vi, genom att utlysa en sommartävling, ge våra medlemmar en extra puff mot att hålla sig aktiva även under sommarmånaderna då vi inte träffas så mycket.

Samarbete med Sudrets Fotoklubb

Tävlingen kommer att gå under temat ”När jag vänder mig om” och kommer att göras i samarbete med Sudrets Fotoklubb från Gotland, som kommer att agera jury till våra bilder. Klubbarna kommer att ha en varsin tävling, men med samma tema och regler. Från Obscuras sida kommer vi också att samla ihop en jury som kommer att bedöma de bilder som skickas in från den gotländska fotoklubbens medlemmar. Om du är intresserad att vara med och bedöma deras bilder, hör jättegärna av dig till Obscuras styrelse.

Eftersom temat går att tolka på så otroligt många olika sätt, kommer det vara fritt att manipulera och beskära bilderna precis som man vill.  Det ska bli väldigt spännande att se vad temat betyder för just dig.

 Tävlingsregler och tider

 

  1. Tema: ”När jag vänder mig om”
  2. Inga bildstorleks-, manipulerings- eller beskärningsrestriktioner
  3. lämnas in i .jpg format där filstorleken är under 10MB (eftersom de skickas via email)
  4. En (1) bild får lämnas in per medlem
  5. Bilden skall vara tagen mellan 01.06.2014 – 31.08.2014
  6. Bilderna lämnas in till via e-post eller USB till Patrik som finns på klubblokalen den 05.09.2014 kl 17-19. Skicka bilderna till sommartavling@obscurafoto.org.
  7. Bilderna ska vara Sudrets fotoklubb tillhanda senast den 5/9 (detta sköter Obscuras styrelse om)
  8. Juryn ska bestå av frivilliga från föreningen
  9. Resultaten redovisas på medlemsmötet i Oktober
  10. Priser delas ut av respektive förening till den egna föreningens medlemmar

 

Lycka till och ha en trevlig fotosommar!