Medlemsmöte i maj – tävling och bildinlämning

av Admin

Nu börjar vi närma oss slutet på vårterminen, men vi ska ännu ha ett sista månadsmöte innan sommaren står för dörren. Vi kommer att hålla maj månadsmöte den 13.05.2014 klockan 19:00.

Tävling i ”Kreativt ljus”

Under vilket vi kommer att ha en medlemstävling med temat ”Kreativt ljus”Tävlingsreglerna har tidigare publicerats på hemsidan och ni hittar dem här: http://www.obscurafoto.org/site/?p=2134/.

Vi hoppas att många tar chansen att vara med i tävlingen!

Inlämning av bilder till utställningen ”Lokalproducerat”

Efter att vi ifjol höll en etapp av vår årsutställning ombord på m/s Eckerö, vill Eckerö Linjen fortsätta samarbetet med vår fotoklubb. Detta genom att också i år välkomna oss att hålla en utställning ombord på Färjan – denna gång med temat ”Lokalproducerat”. Utställningen kommer att bestå av 2 stående bilder och 7 liggande i storleken 60 x 40cm, vilka kommer att finnas till påseende i Café Käringsund.

Som en liten extra morot så har vi kommit överens med dem att de fotografer som väljs ut kommer få ett presentkort på en resa med Eckerölinjen inklusive en skärgårdsbuffé för 2 personer.

Lämna in dina bilder senast under detta medlemsmöte. Som vanligt gäller ju att man lämnar in orginalbilderna i så hög upplösning som möjligt, så att de håller för att skriva ut i det relativt stora formatet 60 x 40cm. Inlämningen sker på en minnessticka, CD eller DVD.

 

Vi ses på medlemsmötet!