Berit Sundman - Årets Bild

Berit Sundman tog Årets bild 2013

av Admin

Årets första medlemsmöte är avklarat och det nya fotoåret är igång. Huvudpunkten vid mötet var förstås den årliga tävlingen ”Årets Bild”, i vilken klubbens medlemmar tillsammans röstar fram den bästa bilden från föregående år.

I årets upplaga deltog inte mindre än 32 bilder och efter att röstningen avslutats stod Berit Sundmans bild som vinnare (se ovan). Berit, som vunnit tävlingen både år 2007 och 2008, fick också med sin andra bild på prispallen och delade andraplatsen med Jan Sundman. Berit belönades med en pokal samt en liten penningsumma. Grattis Berit!

Bilderna som tog andraplatsen ser ni här nedanför.

Tack alla medlemmar som deltog och röstade!

Under mötet meddelades också att Marita Tikander har valts till Årets Fotograf 2014 och kommer att få hålla en egen utställning i höst. Grattis Marita!