Skapa en logotype för den nya KulturFabriken!

av Admin

Bild- och formskolan, Ålands konstförening, Ålands slöjd och konsthantverk och fotoklubben Obscura finns nu i fastigheten Fabriksgatan 4 (f.d.Plastos fabrikslokal) i Mariehamn, där även Ålands musikinstituts dansskola verkar.
Eftersom alla dessa föreningar verkar inom kultur/konstsektorn kallar vi huset för KulturFabriken och behöver nu en gemensam logotype för att göra byggnaden känd och lätt att hitta.
Vi ser gärna att ditt förslag associerar till kultur och konst och passar alla föreningar, att det fungerar både i stort format (t.ex. på husväggen) men också går att förminska för t.ex. hemsida och trycksaker. Namnet ”kulturfabriken” ska finnas med i förslaget. Den ska helst vara i färg – men också fungera i svart/vitt.
Du kan teckna/texta för hand, helst så ”färdig” som möjligt – eller skapa den på datorn.
OBS. KulturFabriken förbehåller sig rätten att anpassa förslaget/idén så det fungerar i olika sammanhang. Vi förbehåller oss också rätten att använda logon på olika sätt.

 

Regler:

  • förslaget ska vara i pappersformatet A4 eller som en pdf-fil (endast)
  • märk ditt förslag tydligt med namn och kontaktuppgifter på baksidan/skilt i mailet.
  • du kan posta förslaget till adressen: Ålands konstförening, PB 179, 22101 MARIEHAMN eller skicka det som en pdf-bilaga per e-post till: henriette.erica@hotmail.com
  • ditt/dina förslag ska vara insända senast 31 maj 2013 (poststämpel gäller).

 

Vi ser gärna att namnet KulturFabriken (med stort K och F) finns med i utformningen av loggan, men är inte något krav. Det vinnande bidraget utses av en jury som består av: Isa Hällström, Erica Pettersson, Inger Nygård, Berit Sundman och Augusto Mendes. Vinnaren belönas med 300 euro.

Sätt igång och fundera, skissa – besök gärna huset för att få idéer. Lycka till!
KulturFabrikens invånare väntar med spänning….