Medlemsmöte i april – VÅRMÖTE och ”Stilleben”

av Admin

Vi kommer att hålla VÅRMÖTE och medlemsmöte den 09.04.2013 klockan 19.00 på Kulturfabriken, föreläsningssalen, Fabriksgatan 4.

VÅRMÖTE blir det stadgeenliga ärenden och information om årsutställningen och samarbete med Mariehamn stads bildbank. Efter Vårmöte blir det kaffeservering och ni får bekanta er med de nya utrymmen i Kulturfabriken. Det blir ett spännande möte, inte bara på grund av att det är första månadsmötet i den nya lokalen, utan också för att det igen är dags för klubbtävling. Där röstar vi tillsammans fram en vinnare av fototävlingen med tema ”Stilleben” och till tävlingen får varje medlem lämna in 1-2 bilder i storleken 30x40cm eller 30x45cm. Vi hänger upp och numrerar alla bilder i föreläsningssalen före mötet eller under kaffepausen.

KOM IHÅG – inlämning av kalenderbilder!

Till aprilmötet hoppas vi också att alla medlemmar lämnar in sina bidrag till Ålandskalender 2014. Kalendern, som innehåller bilder från Åland, är klubbens största inkomstkälla och den ger oss möjlighet att hålla oss med en möteslokal för våra aktiviteter. Så lägg dina bilder på en minnessticka eller på en CD-skiva och ta med dem till mötet. Kom också ihåg att lämna in bilderna i filformaten tiff eller jpg, med högsta möjliga upplösning (om möjlgt 300dpi). Varje medlem får lämna in högst 50 bilder och man bör tänka på att försöka täcka in de olika årstiderna. Juryn, som består av Inga-Britt Wiktorsson och Monika Palme, väljer sedan ut kalenderbilderna och de förhåller sig rätten att beskära de valda bilderna – om så behövs. De fotografer som får med bilder i kalendern erhåller 5st gratis ex och äran.

Vi hoppas på stor uppslutning till detta möte!

VÄLKOMNA!